Online dogodki na actimatchu

Online dogodki na Actimatchu

Velikokrat poudarjamo, da je vizija našega družabnega omrežja ustvarjanje aktivne skupnosti, ki se spozna na platformi in se druži izven ekranov. Uporabniki lahko ustvarjajo dogodke na virtualnem zemljevidu in so stalno na tekočem o aktualnem dogajanju v njihovi bližini. Na žalost trenutne situacije s COVID-19 ne moremo organizirati javnih dogodkov, kjer bi se družili v živo.

V ekipi Actimatch smo našli način, kako povezati zgodnje uporabnike in se družiti kar na daljavo. Vsak petek smo začeli organizirati Zoom dogodek, ki se ga lahko udeleži prav vsak uporabnik platforme. Že na prvem Zoom dogodku se nas je zbrala kar precejšnja številka. Ustvarili smo že 5 Zoom dogodkov in se družili že z več kot 60 uporabniki. Teme o katerih se pogovarjamo zajemajo vse od športa, glasbe, kulinarike, potovanj itd. Z ustvarjanjem Zoom dogodkov na daljavo želimo ohranjati stike z našimi uporabniki, ob koncu ukrepov pa postati prvo družabno omrežje, ki bo temeljilo na dogodkih in ne zgolj na povezovanju na daljavo. V kratkem bomo začeli tudi s snemanjem zanimivih podcastov, ki jih boste lahko spremljali kar preko naše platforme. Podcasti pa bodo objavljeni tudi na Youtubeu, Instagramu in Facebooku.

Ali tudi ti želiš spoznati nove ljudi in se z nami družiti že zdaj? Potem se nam pridruži na naslednjem Zoom dogodku naslednji petek!

Razvoj platforme
Kontakt
Piškotki
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nekateri so obvezni za delovanje, drugi (sledljivi piškotki) pa nam pomagajo izboljšati uporabniško izkušnjo obiskovalcev. Sami se lahko odločite, ali sprejmete uporabo piškotkov v vašem brskalniku ali ne. Če piškotke zavrnete, nekatere funkcije morda ne bodo na voljo.