Actimatch

Nahajate se:  Domov / Blog

Prvo testiranje platforme Actimatch

Prvo testiranje platforme Actimatch

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Med 5. in 6. decembrom 2020 je potekalo največje testiranje družbene platforme Actimatch do sedaj. V naši ekipi smo bili na dan testiranja že zelo nestrpni, saj nismo vedeli, če se bo vse odvijalo po naših načrtih. Dnevi pred testiranjem so bili za našega Android razvijalca precej naporni, saj je bilo potrebno razvozlati nekatere vsiljive »hrošče« in popraviti oblikovne malenkosti na katere so opozirila testiranja prej. Tudi dela s koordinacijo, pripravo objav in komunikacijo z beta testerji je bilo ogromno. Nato je napočil »dan D«.

V zgodnjih jutranjih urah smo odposlali email sporočila vsem, ki ste v prejšnjih mesecih na naši spletni strani oddali prošnjo, da bi želeli prvi preizkusiti našo platformo. Minilo je nekaj minut in prvi uporabniki so že začeli ustvarjati svoje uporabniške profile. Vsakega izmed novih uporabnikov smo nagovorili preko pogovornega okna v platformi in povprašali o mnenju, morebitnih napakah ter predlogih. Odziv je bil neverjeten. Velika večina vas je predstavila svoje predloge za izboljšavo in podala številna čudovita mnenja, ki so nam resnično polepšala dan. Da pa bi bilo testiranje še zanimivejše, smo v času testiranja ustvarili Zoom dogodek, kjer smo bili člani ekipe Actimatch ves čas dosegljivi še v »živo«. Zelo nas je razveselilo, da vas je precej stopilo v stik z nami še preko video klica. Spominjamo se besede enega izmed testerjev, ki se je javil preko video klica in dejal: »Zjutraj sem šel v štacuno in ko sem čakal na blagajni sem dobil sporočilo, da se odvija testiranje Actimatcha. Komaj sem čakal, da lahko pridem domov in testiram kaj ste naredili. Spremljam vas namreč že od samega začetka«.

Na prvi dan testiranja se je zbralo nekaj več kot 100 zgodnjih uporabnikov. Na hitro bi lahko ocenil, da so naši zgodnji uporabniki prečudoviti ljudje s številnimi interesi. Športniki, glasbeniki, intelektualci in v splošnem družabni posamezniki, ki od obstoječih socialnih omrežjih želijo nekaj več. Žene jih vizija povezanosti in so stalno v iskanju prave družbe. Minil je prvi dan testiranja in naša ekipa je bila že precej utrujena, vendar smo zaspali z nasmehom na obrazu in v pričakovanju drugega dne testiranj. Ob koncu dvodnevnih testiranj se vas je skupno zbralo več kot 150. Številne predloge bomo še naprej z veseljem upoštevali in jih implementirali v finalno verzijo platforme, ki bo objavljena konec decembra 2020.

Vas zanima, kdaj točno planiramo datum objave? Spremljaj nas na Facebooku in ostalih družbenih omrežjih, kjer bomo kmalu objavili več informacij. Še enkrat hvala vsem, ki nas spremljajte. Z vami lahko ustvarimo nekaj velikega.